Direkt zum Inhalt

Kostenloser Versand mit DHL

  Om os

  Svendsens Butik

  Velkommen til Svendsens Butik, din bedste kilde til alle de produkter, du har brug for! Vi er dedikerede til at give dig det ultimativt bedste med et fokus på god kundeservice, kundebehov og den bedste kvalitet der kan tilbydes.

  Vi har i øjeblikket tusindvis af kunder i hele Danmark, og vi er glade for at vi er i stand til at få vores passion udfoldet på vores hjemmeside. Vi ser på shopping som din oplevelse, men vores ansvar!

  Fordi Svendsens Butik ejer flere varehuse, kan vi altid tilbyde gratis fragt i hele Danmark samt lave produktpriser. Vi bestræber os også på at have en bred vifte af produkter til salg på vores hjemmeside. Vi vokser hver dag med hjælp fra vores loyale kunder.

  Vi håber at du nyder shopping så meget som vi nyder at tilbyde dig fede produkter. Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så tøv venligst ikke med at kontakte os. Vores Team kan ikke vente med at hjælpe dig med disse spørgsmål.

  Venlig hilsen

  Team Svendsens Butik

  Zufriedene Kunden

  Mit über 10.000 Bewertungen haben wir eine Bewertung von 4,7/5 und unser Ziel ist es, jeden zufrieden zu stellen!

  Kostenloser Versand

  Landoza Deutschland hat einen schnellen Versandservice und bietet kostenlose Lieferung mit DHL in Deutschland!

  24/7-Kundendienst

  Bitte füllen Sie das Kontaktformular für alle Ihre Fragen aus und wir werden uns so schnell wie möglich bei Ihnen melden!